Yogaweek op de boot

Herbron tijdens een yogaweek in Zuid-Turkije (za 23-11-2021 tot 30-11-2021). We hebben dagelijks yoga, pranayama en meditatie op een prachtige zeiljacht die vaart langs de Lycische kust. We meren dagelijks aan zodat je de mogelijkheid hebt om ook al het moois aan land te ervaren.

De kok aan bord zorgt voor lekkere vegetarische (optie vegan) gerechten en onze kapitein brengt ons naar de mooiste baaitjes waar we steeds kunnen genieten van prachtige zonsopgangen en -ondergangen.

Een week waar je helemaal tot rust komt en jezelf kan zijn in een veilige omgeving. Je ontdek meer van jezelf en komt in je eigen kracht. Mijn motto: ‘Leer jezelf kennen en doe wat goed is voor jou!’ Laat je energie stromen en voel je vrij. Zo sta je in je eigen kracht en omarm het leven met een glimlach.

‘Rust en geniet hier en nu’ staat centraal vandaar we het GSM gebruik beperken tot een half uurtje per dag.

We creëren ook samen een magische stilte vanaf de avondmeditatie tot aan het ontbijt de volgende ochtend.

Je kan ervoor kiezen om op het dek onder de sterrenhemel te slapen wat een echte aanrader is.

Een ochtend dip in de zee na een yogasessie of een snorkel momentje tijdens de dag geven een lekkere verfrissing.

Eénmaal aan land kan je wandelen in de mooie natuur en een stadje bezoeken. Je kan ook een hammam bezoek boeken en je laten verwennen met een zalige massage of een excursies naar een historisch stadje boeken.

Kies je ervoor aan boord te blijven en een beetje te chillen, boekje te lezen of te filosoferen over het leven dat kan allemaal.

Er zijn 5 kajuiten aan boord, voor de yogi’s, die gedeeld worden. Iedere kajuit heeft een douche en toilet en is voorzien van bedlinnen en handdoeken.

De bemanning is voorzien om voor ons te zorgen en de boot netjes te houden.

Je betaalt 954€ pp voor 7n/8d in een gedeelde kajuit, volpension (incl. verse sappen, water en thee) en het dagprogramma.

Wens je een kajuit voor jou alleen dan betaal je 1800€

De prijzen zijn exclusief vlucht en transfer.

Je kan opteren om je vlucht en transfer (Dalaman – boot H/T) bij te boeken dan betaal je 400€ extra.

De plaatsjes zijn beperkt dus snel boeken is de boodschap!!!!!

Inschrijven en/of vragen kan via verhaeghe_eveline@hotmail.com

Aankomst zaterdag 23-11-2021 tussen 14u & 16u op de boot. Vertrek zaterdag 30-11-2021 voor 11u van de boot.

Bij inschrijving betaal je 50% van het totale bedrag. Voor het vliegtuig + transfer betaal je 400€ extra. Deze bedragen zijn niet-terugbetaalbaar. Het resterende bedrag betaal je voor 1 oktober 2020.