HerBron weekend in Nederland

We vertoeven in een centrum voor yoga en voeding die in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben ligt met een overweldigende natuur en een magische stilte. Er is zwemwater in de vrije natuur, de mogelijkheid tot het maken van kanotochten, fietstochten en een wandeling in het moerasbos.

Tijdens het yogaweekend komen we tot rust en maken we een reis naar binnen. Met beweging, ademhaling, stilte en natuur ontdekken we wie we zijn en verbinden we met onze innerlijke kracht. Vanuit die herbronnen kracht gaan we terug de wijde wereld in.

Kernwoorden van dit weekend zijn:
‘Yoga – Meditatie – Pranayama – Natuurwandeling – Zonsopgang –Zonsondergang – Genieten – Rust – Stilte – GSMloos – Gezonde voeding – Alcoholvrij – Één met de natuur herbronnen’

Programma

dag 1

15u: Boottocht naar de locatie

16u30: Yoga & Pranayama

18u: Avondmaal

20u: Stilte wandeling

dag 2

7u: Meditatie

7u30: Fruit en Thee

8u15: Yoga & Pranayama

10u15: Brunch

13u: Thee en zoet

16u: Yoga & Pranayama

18u: Avondmaal

20u: Yoga Nidra

dag 3

7u: Meditatie

7u30: Fruit en Thee

8u15: Yoga & Pranayama

10u15: Brunch

13u: Thee en zoet

16u: Yoga & Pranayama

18u: Avondmaal

20u: Mantra’s

dag 4

7u: Meditatie

7u30: Fruit en Thee

8u15: Yoga & Pranayama

10u15: Brunch

13u: Thee en zoet

14u: Healing circle

16u: einde

Maaltijden

De maaltijden zijn 100% plantaardig en volwaardig. Aan de basis staan fruit, groenten, kruiden, aardappels, granen, noten en zaden. Altijd biologisch en zoveel mogelijk lokaal verbouwd. De groenten komen veelal uit de op het terrein gelegen moestuin. De gerechten die geserveerd worden zijn warme gerechten geïnspireerd  op de Indiase keuken en gerechten met als basis ‘Raw Living Food’. 
De Indiase keuken staat vooral bekend om haar curries. De Curries komen niet uit een potje maar worden zelf gemaakt. Hiervoor wordt gewerkt met zo’n 30 verschillende kruiden. 
Bij de ‘Raw Living Food’ maaltijden wordt een manier van bereiding gebruikt waarbij kwaliteit en levensenergie optimaal behouden. ‘Raw’ is niet altijd rauw en koud. Dat kan, maar hoeft niet. Wat kun je verwachten? Groenten, granen en fruit in de vorm van sappen, smoothies, kiemen, salades, soepen.

Praktische Info

  • Wanneer: juli ’23
  • Aantal deelnemers: max 9
  • Deelnemersbijdrage: € 540 gedeelde kamer (privé kamer mogelijk mits meerprijs op aanvraag)
  • Inbegrepen voor het hele weekend, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden/water/thee/fruit.
  • Bereikbaarheid: per auto (350 km van Kortrijk) of trein (station Steenwijk en daarna met taxi of meerijden). Vanaf een parkeerplaats in de buurt word je opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten kom je aan bij de locatie.

Alle vragen zijn welkom en inschrijven is mogelijk:

Sfeerbeelden: