Kies voor goed niet voor gemak!

Wegens tekort aan vitamine B12 in mijn bloed ga ik op zoek naar de juiste dierlijke producten die mij kunnen helpen om dat tekort weer op pijl te krijgen. Het zou heel makkelijk zijn terug kaas en melk te kopen in de supermarkt. Maar ik ben er al langer van overtuigd dat massaproductie (wat de producten in de supermarkt zijn) niet goed is voor de lokale boeren en handelaars, niet goed is voor onze gezondheid en voor het klimaat en al zeker niet voor de dieren! Daarom ga ik langs bij lokale boeren voor mijn verse, gezonde en eerlijk betaalde producten.  Alles in beperkte mate, niet meer dan mijn lichaam nodig heeft. En geloof me het smaakt 10 keer beter als je weet waar het vandaan komt, dat de boer eerlijk verdient, het dier goed verzorgd wordt en de ecologische cirkel rond is.

Is de boer te ver voor jou kijk dan online bij https://www.rechtvanbijdeboer.be/ om jou dichtstbijzijnde afhaalpunt te vinden. 

Neem even de tijd de documentaire The Milk system (https://www.netflix.com/title/80234791) te bekijken en leer hoe de zuivelindustrie werkt.

Ik kan dit niet naast me laten liggen voor mijn eigen gemak!

Doen wat goed is voor jou is ook doen wat goed is voor je omgeving, natuur, mens en dier!

Leer jezelf kennen en doe wat goed is voor jou!

Eveline Verhaeghe 💚✌️😁

Voor meer info of vragen over yoga, reiki, coaching, herbronningswekenvoordrachten of hoe je jezelf nu echt leert kennen:

Heb je interesse om deel te nemen aan een herbronningsweek in Senegal met mij, stuur me dan een mailtje voor meer informatie & tarieven samen met de periode uit onderstaande die u best past, naar: verhaeghe_eveline@hotmail.com

Herbronningsweek in het voorjaar van 2020:

  • week 1: zo 5 april tot zo 12 april
  • week 2: zo 12 april tot zo 19 april
  • week 3: zo 19 april tot zo 26 april

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s