Wie ben jij?

Deze week waren we aan het rondtoeren met de moto aan de kust en wat me daar zo hard opviel was de uniformiteit van gebouwen en mensen.

Kunnen we hier wel nog ons eigen zijn, onze eigenzinnigheid naar boven laten komen? Of worden we overspoeld met impulsen van onze maatschappij? Allerlei materies worden ons aangereikt om ons het leven te vergemakkelijken. Huizen met sleutel op de deur formules, confectiekledij die je aan huis geleverd krijgt, al die winkels en supermarkten zo dicht op elkaar met allemaal dezelfde producten in een andere verpakking.

Ik krijg het er eerlijk gezegd een beetje benauwd van!

Doe je eigen ding. We zijn allemaal uniek en hebben zoveel moois aan elkaar te tonen. Neem de tijd om te vinden wat jou gelukkig maakt en investeer je tijd in jezelf. Maak je eigen kleren of juwelen, ga snuisteren in 2de handswinkeltjes en geef een 2de leven aan enkele spulletjes, kweek je eigen groentjes of ga bij de boer langs, bouw je eigen huis, durf dromen over wat jij graag wil, denk eventjes out of the box los van wat de maatschappij ons voorschotelt en vind je innerlijke geluk.

Wat wil jij? Wie ben jij?

Leer jezelf kennen en doe wat goed is voor jou!

Eveline Verhaeghe ๐Ÿ’šโœŒ๏ธ๐Ÿ˜

Voor meer info of vragen over yoga, reiki, coaching, herbronningswekenvoordrachten of hoe je jezelf nu echt leert kennen:

Heb je interesse om deel te nemen aan een herbronningsweek in Senegal met mij, stuur me dan een mailtje voor meer informatie & tarieven samen met de periode uit onderstaande die u best past, naar: verhaeghe_eveline@hotmail.com

Herbronningsweek in het voorjaar van 2020:

  • week 1: zo 5 april tot zo 12 april
  • week 2: zo 12 april tot zo 19 april
  • week 3: zo 19 april tot zo 26 april

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s