Rollenspel

We hebben dagelijks zoveel verschillende rollen te vervullen. Die van kind, van ouder, van zus of broer, van partner, van vriend, van collega, van werknemer of werkgever, van klant, …. Wanneer kan jij ten volle genieten van al je rollen?

Loop je soms oververmoeid, gefrustreerd, kwaad, boos, ontgoocheld,…. Heb je amper tijd om even tot rust te komen, loop je jezelf voorbij en heb je voor niets geen tijd? En worden al die rollen je soms te veel?

Enkel jij kan hier verandering in brengen. Enkel jij kan ervoor zorgen dat je geniet van al je rollen, en ze met plezier vervult. Enkel jij kan ervoor zorgen dat je voldoende energie hebt om al die rollen te vervullen.

Leer jezelf kennen en doe wat goed is voor jou!

Eveline Verhaeghe 💚✌️😁

Voor meer info of vragen over yoga, reiki, coaching, herbronningsweken, voordrachten of hoe je jezelf nu echt leert kennen:

Foto: India, Himachal Pradesh, Dharamshala

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s