‘Met mijn gat in de boter gevallen’ zou ik zo zeggen.

Na 10 keer mijn zin opnieuw te beginnen kan ik nog steeds niet schrijven wat ik voel.

Ik kan het enkel omschrijven als: ‘ik ben met mijn gat in de boter gevallen’.

Mijn zoektocht naar mezelf van de voorbije 20 jaar wordt mooier en mooier. Hoe bewuster ik leef, hoe meer ik mezelf leer kennen, hoe gelukkiger ik word. Ik spreek niet over momenten van extreem geluk maar over een constante tevredenheid.

Iedere dag is een nieuw begin, een nieuwe ontdekking. Je hebt ieder dag opnieuw de keuze hoe je je dag zal doorbrengen. Je hebt steeds de keuze hoe je denkt, reageert en handelt.

Leer jezelf kennen, door bewust te leven en jezelf af te vragen wat jou gelukkig maakt. Zoek het niet veraf maar vind je antwoorden in de kleine dingen van je dagdagelijkse leven.

Tevredenheid zorgt voor rust en harmonie, de basis waar je steeds naar kunt terugkeren. Als tevredenheid je natuur wordt ben je klaar voor alles wat op je afkomt van buitenuit. Leuke dingen, minder leuke dingen, pijnlijke dingen, saaie dingen,… Tevredenheid zorgt voor stabiliteit en rust.

Ga er niet vanuit dat je op 123 als een tevreden mens leeft.

Bewust leven is de weg naar tevredenheid. Stap voor stap jezelf leren kennen en doe wat goed is voor jou. Enkel wanneer je doet wat goed is voor jou kan je tevreden zijn. Waneer je tevreden bent komen de juiste mensen, uitdagingen en gebeurtenissen op je pad.

Door bewust te leven en mezelf ervan bewust te zijn dat ik met vallen en opstaan een tevreden mens ben kan ik zeggen: ‘ik ben met mijn gat in de boter gevallen’.

Mezelf steeds beter leren kennen en doen wat goed is voor mij, door bewust te leven, brengt me bij prachtige mensen en op locaties om van weg te dromen.

IMG_9745Foto: Les Palétuviers, Senegal. Zicht vanuit de Baobab Suite.

Met ‘Eveline Verhaeghe 💚✌️😁’ wil ik mensen meenemen op mijn reis naar een tevreden leven.

Heb je vragen stuur me dan een mailtje: verhaeghe_eveline@hotmail.com

Eveline Verhaeghe

💚✌️😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s